Суспільство

У Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня добровольця (ФОТО)

Сьогодні, 14 березня, у Кропивницькому відзначили День добровольця. Зокрема, відбулися урочистості у залі Кіровоградської обласної філармонії, інформує “Моє Місто” з посиланням на пульS.

У заході взяли участь представники обласної влади, військові, добровольці, волонтери. Окрім виступів танцювальних, музичних і хореографічних колективів, відбулося також нагородження бійців та представників громадськості, які допомогали/допомогають українським захисникам. 

Зокрема, глава Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга зазначив, що саме добровольчий рух на початку військових дій на сході країни допоміг зупинити плани агресора. Голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко також виступив з промовою, після чого перейшли до нагородження військових.

Єпископ Кропивницький і Голованівський Марк акцентував увагу на силі духу добровольців і, звичайно ж, побажав миру в нашій країні. Після перемоги.

Командир 12-го територіального загону УДА в Кропивницького Ігор Козуб ініціював показ фільму “Поєднані” за участю Дмитра Яроша, а також нагородив одного з бійців УДА.

У свою чергу, начальник Управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА Ірина Глобенко нагородила волонтерів за вагомий внесок у формування державної політики в сфері національно-патріотичного виховання молоді, сприяння розвитку громадянського суспільства, зміцнення національної єдності, консолідації українського суспільства.

Зокрема, подякою відзначили кропивницького бізнесмена, громадського діяча Олександра Крившенка, який тільки протягом 2019-2020 років передав на фронт декілька нових автоматів АК-47, забезпечив ремонт безпілотника, придбав для солдатів нове стрілкове обладнання, а також систематично надає допомогу при відправленні гуманітарної допомоги на фронт.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *