Суспільство

У Кропивницькому викрили шахрая, який привласнив майже 40 тисяч гривень із банківської картки

Правоохоронці викрили кропивничанина у несанкціонованому втручанні до мобільного телефону жінки та крадіжці грошових коштів з її банківського рахунку. Про це повідомили у поліції області.

Встановлено, що 27-річний чоловік під вигаданим приводом встановив програмне забезпечення на засіб зв’язку та у подальшому переказав грошові кошти в сумі 38 тисяч гривень із карти потерпілої на свою.

У помешканні громадянина працівники поліції провели обшуки із залученням спецпідрозділу Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Розслідування проводиться у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) та ч. 2 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання – до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. Слідчі дії тривають. Раніше чоловік вже був судимий за вчинення шахрайських дій.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *