Суспільство

На селищі Новому відкриють відділення ЦНАПу

Організація роботи віддаленого відділення ЦНАПу на території Новенського старостинського округу стала темою порядку денного робочої наради, яку провела керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва з керівниками виконавчих органів.

Найперше, новенчани повинні мати повну інформацію про роботу відділення з надання адміністративних і соціальних послуг на території селища, наголосила Світлана Балакірєва.

– Людям потрібно детально і доступно роз’яснити, що таке адміністративна послуга, реєстраційна дія — реєстрація місця проживання, виписка, допомога при наданні субсидії, оформлення земельної ділянки. Жителі Новенського округу мають також знати, які послуги вони можуть отримати безпосередньо тут, на місці, і які документи для цього потрібні, – наголосила Світлана Балакірєва.

За інформацією старости Новенського старостинського округу Любові Марченко, на теперішній час у відділі реєстрації осіб працюють двоє працівників, у визначені дні приймає адміністратор із центру надання адміністративних послуг. У майбутньому планується облаштувати робочі місця ще трьом спеціалістам з питань реєстрації місця проживання, надання адміністративних та соціальних послуг.  

Під час наради порушувалося також питання ремонту приміщення, а саме: кімнати прийому громадян представниками департаменту надання адмінпослуг, головного входу та можливість облаштування пандусу. Управлінню капітального будівництва доручено оглянути приміщення та до кінця наступного тижня визначити обсяги і терміни робіт та надати свої пропозиції.

Як повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Олександр Нікітенко, у відділенні Новенського старостинського округу планують надавати 96 послуг.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *