ПолітикаСуспільство

У міськраді Кропивницького сталася земельна “накладка”

Кадастровий номер на земельну ділянку, яку попередньо виділили ліквідатору аварії на Чорнобильській АЕС, присвоїли іншій особі.

Петро Степаненко, який вже сплатив за послуги з розроблення проекту землеустрою щодо відведеної йому ділянки в мікрорайоні Балашівка виявив, що кадастровий номер присвоїли іншій особі.

Ним виявився громадянин Вербецький. Останній свого часу також подавав заяви на виділення ділянки. Земельна комісія і сесія погодили надання йому дозволу на розроблення проекут землеустрою, проте ніхто не помітив, що вона фактично лягає на межі землі ліквідатора аварії на ЧАЕС Петра Степаненка. Кадастровий номер Вербецькому вже присвоїли.

Таким чином, право на розроблення проекту землеустрою на одну й ту ж саму земельну ділянку одночасно отримали дві особи. Один з них вже оформив усі документи, а іншому присвоїли кадастровий номер.

Вчора Петро Степаненко прийшов на засідання земельної комісії, де й обговорили ситуацію. Було вирішено запросити до діалогу всіх учасників, включно із фірмою, котра здійснювала розроблення проекту землеустрою на наступну комісію. 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *