Суспільство

ОДА готує програму зовнішнього освітлення Кіровоградщини

Кіровоградська облдержадміністрація готує програму з покращення вуличного освітлення населених пунктів. Про це повідомив голова ОДА Андрій Назаренко під час робочої зустрічі з головами громад Олександрійського району сьогодні, 22 грудня.

«До мене особисто звертаються жителі, пишуть у коментарях, телефонують на гарячу лінію з цього питання. Очевидно проблема зовнішнього освітлення наших населених пунктів є і її потрібно вирішувати», – сказав Андрій Назаренко.

Голова облдержадміністрації зауважив, у Новоукраїнському районі, де він минулого тижня проводив нараду, більшість керівників територій уже давно співпрацюють із місцевим виробником енергозберігаючих вуличних світильників – компанією «radiyLED».

«Наведу вам приклад, мені приємно було почути від голови Смолінської громади Миколи Мазури, що він уже давно співпрацює з місцевим виробником. Це і економія, це і співпраця. Це наповнення місцевих бюджетів. Зрештою, це гарний приклад, коли ми підтримуємо один одного», – додав очільник Кіровоградщини.

Також два роки тому співпрацю з «radiyLED» розпочала Приютівська громада.

«Цього року ми придбали ще 100 штук світлодіодних світильників, потужністю 50 Вт. Виробник дає нам 5 років гарантії», – розповів голова громади Андрій Коломійцев.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *