Суспільство

Колишнього копа з Кіровоградщини оштрафували за несвоєчасне подання декларації

За несвоєчасне подання е-декларації колишнього поліцейського з Кыровоградщини притягнуто до адміністративної відповідальності.

Колишнього начальника сектору превенції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Начальник сектору превенції після звільнення з органів Національної поліції, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подав декларацію після звільнення за 2017 рік.

Постановою суду колишнього поліцейського визнано винним за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Рішення суду набрало законної сили.

ДОВІДКОВО:

Відповідно до абзацу першого частини другої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах “а” і “в” пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *