Суспільство

На Кіровоградщині колишній працівник поліції постане перед судом за обвинуваченням у зґвалтуванні

На Кіровоградщині завершили досудове розслідування відносно колишнього помічника чергового сектору реагування одного із районних відділень поліції ГУНП в Кіровоградській області у вчиненні кримінального правопорушення. Про це повідомили у прокуратурі області.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду.

За скоєне колишньому працівнику поліції загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обставини справи:

Подія сталася у лютому цього року, в одному із сіл Кіровоградщини. Працівник поліції, у позаслужбовий час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підвозив на власному автомобілі місцеву мешканку. Звернувши з дороги, він зупинив авто та намагався зґвалтувати жінку, завдаючи численних тілесних ушкоджень. На крики жінки відгукнулися перехожі, які припинили знущання поліцейського.

На момент вчинення кримінального правопорушення підозрюваний був чинним працівником поліції, і був звільнений з органів поліції уже після події.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *