Суспільство

Другий випадок коронавірусу виявили у кропивницькому суді

У Господарському суді Кіровоградської області виявлено другий випадок інфікування коронавірусом COVID-19. У приміщенні господарського суду наразі вживаються всі можливі протиепідемічні заходи. Про це йдеться на сайті суду.

 забезпечення кожному доступу до правосуддя із дотриманням маскового режиму та щоденним вимірюванням температури працівникам та відвідувачам.

“Просимо вас мінімізувати візити до суду без нагальної потреби, задля вашої безпеки та здоров’я, а також рекомендуємо продовжувати дотримуватись карантинних заходів, розроблених та рекомендованих господарським судом”, – ідеться на сайті суду.

Кропивничан просять:

Подавати документи по судовим справам (заяви, клопотання, пояснення, відзиви, скарги тощо) в електронному вигляді на електронну адресу господарського суду з накладенням кваліфікованого електронного підпису, через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» або поштою;

Брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду;

Ознайомлення з матеріалами судових справ здійснювати в дистанційному режимі (електронною поштою);

За необхідності відвідування суду обов’язково використовувати засоби індивідуального захисту (респіраторну або захисну маску), дезинфікуючі засоби та дотримуватися дистанції.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *