Суспільство

Початкові і випускні класи у школах Кропивницького розпочнуть другу чверть навчання стаціонарно

Опалювальний сезон в закладах освіти Кропивницького розпочинається відсьогодні. Відповідне рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні.

За інформацією начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергія Коваленка, середня температура зовнішнього повітря у Кропивницькому ще не опускалася нижче 8 градусів Цельсія впродовж трьох діб поспіль, що дозволяє розпочати опалювальний сезон. У той же час за прогнозами синоптиків, наступного тижня очікується похолодання та дощі, і це призведе до зниження температури комфорту нижче 8 градусів.

На своєму засіданні комісія визначила і порядок організації навчання в закладах освіти Кропивницького. Відповідно до прийнятого рішення, у звичному режимі, тобто стаціонарно, навчатимуться учні початкової школи і випускних 9-11 класів. Середня школа в умовах «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки, що вводиться на території обласного центру із понеділка, 02 листопада, перебуватиме на дистанційній формі навчання.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *