Суспільство

9-річний Даниїл з Кропивницького потребує допомоги

У підтримку Даниїла Кулєвцова із Кропивницького благодійний фонд «Дивожиття» оголошує благодійний челендж #50гривеньдляДані.

Даниїлу 9 років. У нього ДЦП, спастичний тетрапарез, затримка психомовленнєвого розвитку, епілепсія. Вартість лікувального харчування на один місяць – близько 2 тис грн.

Мама сама виховує сина, потреби на лікування завжди зростають… У сім’ї цих коштів немає.

– Лікарі порекомендували спеціальне харчування для покращення травлення та набору ваги. У свої 9 років Даня важить 15 кг… Я, як мама, хочу для свого синочка хорошого життя, хочу йому допомогти не відчувати болю чи турбот. Та без вашої допомоги я цього не зможу зробити. Зараз для нас питання у лікувальному харчуванні – номер один. На місяць нам необхідно 6 банок. Це приблизно 2 400 гривень. Для когось ця сума, маленька, а для нас вагома. Просимо вас підтримати синочка, – розповідає мама Дані Кулєвцова Оксана.

 
 

– Віримо, що 50 грн. чи 100 грн. для кожного, хто побачить це повідомлення – невелика сума, яка у сукупності змінить і покращить життя хлопчика. Чи є нас сорок небайдужих? Бо саме стільки людей потрібно, щоб ми Дані придбали лікувальне харчування на один місяць – листопад. Якщо зберемо кошти більше, то ми зможемо допомогти хлопчику з харчуванням на кілька місяців, – кажуть волонтери фонду «Дивожиття».

Ми можемо створити ДИВО, адже тут на нього дуже чекають… Всього 50 грн… Кожен.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *