Суспільство

На Кіровоградщині бракує вихователів

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у вихователях та асистентах вихователів.

Наразі на Кіровоградщині вакантними є 23 посади вихователів. У Кропивницькому представлено 20 вакансій (заробітна плата: від 5000 до 7000 грн). По 1 вакансії зареєстровано у Маловисківському (заробітна плата – 5 100 грн) та Світловодському (заробітна плата – 5000 грн) районах Кіровоградської області.

Також у Кропивницькому вакантною є посада вихователя групи продовженого дня одного з НВО міста. До стажу роботи освітнього працівника керівництво школи не ставить вимог, проте, при прийомі на роботу кандидат на посаду повинен пройти медичний огляд. Заробітна плата – 5 000 грн.

Для роботи з дітьми з особливими потребами до одного з кропивницьких дошкільних навчальних закладів запрошують асистента вихователя. До стажу роботи працівника роботодавець не ставить вимоги, проте кандидат на посаду повинен знати основи дитячої педагогіки та психології. При прийомі на роботу передбачається проходження медичного огляду. Заробітна плата – 5 329 грн. З метою допомоги у організації навчально-виховного процесу в групі з інклюзивним навчанням, один із дошкільних навчальних закладів Світловодська також потребує асистента вихователя. Заробітна плата – 5 000 грн.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *