Суспільство

Відмовилася від компенсації: курсантка з Кіровоградщини, яка постраждала від наїзду, розповіла про свій стан

Курсантка з Кіровоградщини Олександри Гуй, якій ампутували ногувнаслідок наїзду п’яного майора, відмовилась від компенсації від сім’ї військового. Нагадаємо, подія сталася у столиці 25 серпня – майор медслужби на “Тойоті Пріус” наїхав на трьох дівчат. Двом із них ампутували ногу. У найважчому стані знаходилась Олександра з Кіровоградщини.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Суспільне“.

Так, на брифінгу постраждалі дівчата розповіли про свій фізичний стан і повідомили про відмову у прийнятті компенсації від родини військового, який перебував за кермом автівки, що наїхала на курсанток.

“Вони (сім’я військовослужбовця – ред.) пропонують нам компенсацію. Ми від неї відмовляємось, оскільки ми знаємо, що в нього є жінка онкохвора і дитина. Тобто, його сім’я не винна і не повинна нести тягар”, – сказала одна з постраждалих дівчат Олександра Гуй.

Вона додала, що внаслідок аварії у неї порвалися м’язи на стегні та були зламані кістки.

“Плюс у мене зняли некроз, а як воно буди заживати, ніхто не знає. Плюс у мене поламані кістки. Апарат стоїть зовнішньої фіксації. Його також треба буде знімати, ставити пластину, накладати шкіру. Ще багато всього. Та все буде добре”, — зазначила дівчина і додала, що ще є загроза втрати стопи, тому лікарі не поставили дренаж.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *