Суспільство

Вчитель з Кіровоградщини увійшов до десятки найкращих педагогів України

Педагог з Кіровоградщини увійшов до ТОП-10 найкращих вчителів України. Про це повідомляє “Освіторія Медіа”.

Так, у число 10-ти фіналістів потрапив Олександр Чучаєв – вчитель історії у Благовіщенському НВК №2 «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів — заклад дошкільної освіти «Дивоцвіт».

Перші результати, якими пишається вчитель — це залучення учнів школи до всеукраїнських проєктів. У 2017 Олександр потрапив до ТОП-20 вчителів за версією Global Teacher Prize Ukraine та згодом став головою громадської організації «НОВІ», куди увійшли фіналісти премії. Організація провела 5 масштабних освітніх фестивалів, залучивши понад 2000 освітян, 1500 учнів та 300 майбутніх вчителів. Пан Олександр залучає дітей до спорту у власному клубі з військово-спортивних багатоборств «СКІФ».

Найкращого педагога країни Global Teacher Prize Ukraine урочисто оголосять 3 жовтня.

Довідково

Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Національну премію засновано в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, що є організатором всесвітньої версії цієї премії.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *