КриміналСуспільство

Жінка, яка була за кермом автівки, що на смерть збила мати трьох дітей, може вийти під заставу

Сьогодні, 7 вересня, Ленінський районний суд обрав запобіжний захід жінці, яку підозрюють у скоєнні смертельної аварії. Про це йдеться на сайті Ленінського районного суду.

“За версією слідства,  підозрювана близько 8:00 години, керувала автомобілем «Nissan Juke», рухалась в світлу пору доби по вул. Євгена Чекаленка зі сторони вулиці Шевченка в місті Кропивницький в напрямку вулиці Чорновола, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу на перехресті вулиць Євгена Чекаленка та Шевченка, діючи необережно, проявила злочинну самовпевненість та недбалість до забезпечення елементарних вимог безпеки дорожнього руху, чим грубо порушила вимоги п.п. 1, 5, 2.3 (б) і (д) Правил дорожнього руху України. У результаті дорожньо-транспортної  пригоди пішохід, отримала тілесні ушкодження від яких загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди”, – йдеться у повідомленні.

Дослідивши всі матеріали, додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Розмір застави визначив у розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, тобто 168 160 гривень.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, водійка транспортного засобу “Ніссан” здійснила наїзд на жінку 1969 року народження. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *