Суспільство

Яка професія є найзатребуванішою на ринку праці Кіровоградщини

Роботодавці області потребують 152 працівника за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва». Про це повідомили в обласному центрі зайнятості.

Найзатребуванішим фахівцям аграрної сфери роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки»  (4723 грн) до 10 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.

Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника, вміння керувати різними видами (моделями) техніки, стажем роботи та необхідністю самостійно здійснювати поточний ремонт трактора.

Актуальними є вакансії для трактористів у  Устинівському (47 вакансій), Олександрійському (33 вакансії), по 12 у Долинському та Новомиргородському районах, 10 у Маловисківському, 8 у Знам’янському, 6 вакансій у Гайворонському, 5 у Компаніївському, по 4 у Голованівському та Вільшанському районах, 3 у Новгородківському, по 2 у Новоукраїнському, Онуфріївському та Петрівському районах та 1 у Новоархангельському районах Кіровоградської області.

Також мешканців Кіровоградщини запрошують працевлаштуватися трактористами у Черкксах та Кременчуку.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *