КриміналСуспільство

СБУ попередила мільйонні збитки під час ремонту доріг у Кіровоградській області

Служба безпеки України попередила збитки бюджетних коштів під час поточного ремонту автомобільної дороги місцевого значення на Кіровоградщині. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

За інформацією, у 2020 році обласне профільне держпідприємство уклало підрядний договір з місцевою приватною структурою.

Комерсанти мали відремонтувати автомобільну дорогу загального користування у Голованівському районі протяжністю понад 4 кілометри.

Співробітники СБ України задокументували, що під час виконання робіт підрядник відхилився від умов проектно-кошторисної документації та використав асфальтобетонне покриття, яке не відповідає державним вимогам.

За висновками будівельно-технічної експертизи, внаслідок зловживань комерсанти могли завдати збитки обласному бюджету на понад 15 мільйонів гривень.

За результатами ініційованих СБУ перевірок, держпідприємство не підписало відповідні акти виконаних робіт та введення автодороги в експлуатацію та не здійснив повну оплату. Підрядник зобов’язався здійснити повторний ремонт дороги у повному обсязі за рахунок власних сил та засобів виконавця.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *