Суспільство

Додаткові автобуси випустили на маршрути у Кропивницькому

Про це сьогодні, 1 вересня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови Олександр Вергун, йдеться на сайті міської ради.

“Через введені Кабміном обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті, недостатня кількість автобусів і маршрутних таксі  відчувалася за всіма міськими маршрутами. Тому сьогодні, з метою недопущення перенакопичення пасажирів у громадському транспорті для школярів селища Нового було організовано відправлення двох додаткових автобусів. Перший виїхав на маршрут о 7.15, другий – о 8.30, – повідомив Олександр Вергун.

У зворотному напрямку автобуси вирушатимуть о 14.00 від зупинки “Дитячий садок” – район дендропарку біля магазину «Робочий одяг». Така точка відправлення додаткових автобусів до селища Нового найзручніша, оскільки діти навчаються у загальноосвітніх школах №19, 13, 9 та НВО «Мрія». Олександр Вергун зазначив, що управління транспорту відстежуватиме кількість учнів, які користуватимуться додатковими рейсами, і графіки у майбутньому ще будуть коригуватися.

Одночасно, управління розвитку транспорту і зв’язку підготувало звернення до управління освіти з проханням розглянути можливість перенесення початку занять для учнів старших класів на 9.30 — 10 годину, аби у ранкові години пік розвантажити пасажирський транспорт.

За інформацією профільного заступника міського голови, на маршрут 111А, який курсує зі Старої Балашівки, додали ще одну одиницю транспорту. Таким чином мікрорайон обслуговує сім автобусів великої та середньої місткості: три автобуси — 111Б та чотири — 111А. Також фахівці КП “Електротранс” готують до виходу на маршрут додатковий автобус до вулиці Холодноярська у мікрорайоні Лелеківка.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *