Суспільство

Робота дискотек і клубів досі під забороною: Кіровоградщина у “зеленій” зоні

Кіровоградська область знову ввійшла до «зеленої» зони поширення коронавірусної інфекції. Показники рівня епідемічної небезпеки в регіоні залишаються стабільними впродовж місяця.

Про це проінформувала головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук, сьогодні, 28 серпня, на підставі протокольного рішення Центральної комісії з питань ТЕБ і НС, йдеться на сайті Кіровоградської ОДА.

На Кіровоградщині передбачається можливість продовження послаблення протиепідемічних заходів, оскільки за крайні два тижні зафіксовані такі показники:

Заповненість інфекційних ліжок менше 50%. Виявлення нових випадків захворювання складає менше 40,0 на 100 тис. населення. Охоплення тестування більше 24,0 на 100 тис. населення.

Головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук зауважила, що обмежувальні заходи у регіонах із «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки посилили.

Забороняється:

робота дискотек, розважальних закладів, нічних клубів, закладів громадського харчування з організацією дозвілля;
проведення концертів, крім організованих закладами культури, для яких концертна діяльність упродовж крайнього року є основним видом діяльності.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *