Суспільство

Через нестачу лікарів у райцентрах, люди утворили черги у дитячій обласній лікарні

Протягом останніх тижнів до обласної лікарні Кропивницького приїздять діти та їх батьки, щоб пройти медогляд перед школою. Лікарі приймають тих, кого встигають за зміну. На огляд прагнуть потрапити люди з багатьох районів області. Все через відсутність лікарів у районних лікарнях. Ситуація, що склалася, заважає повноцінній роботі та функціонуванню відділень лікарні, ― розповів Суспільному лікар Михайло Ліщиновський.

Перед початком навчального року пройти медогляд мають усі школярі. Кропивничанка Анна Буніна у лікарню приїхала о пів на восьму:

“В мене дитина перейшла в 5 клас і нам треба пройти профільний медогляд, тому змушені чекати! Вчора стояв мій чоловік з 7:30 до 14:30 дня, але він стояв і у першій поліклініці, а потім переїхав сюди, бо педіатр сказав, що тут, можливо, буде швидше”.

Відвідувачка дитячої обласної лікарні Наталя Нікуліна з 9-ти річним онуком Арсенієм поскаржилася, що їздять у Кропивницький на електричці з Новоукраїнського району два дні поспіль:

“О 8 ранку ми були вже тут. Черга була у коридорі аж до центрального входу. І ще й далі. І з 8 ранку ми не просунулись і не записалися”.

 
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *