ПолітикаСуспільство

Депутат, який “засвітився” у гаражно-МАФовій афері, хоче балотуватись у міськраду Кропивницького від “Слуги народу”

Дванадцятого серпня у Кропивницькому (в конференц-залі готелю “Зірка”) відбулася прес-конференція з нагоди представлення кандидатів у депутати обласної та міської ради, голів ОТГ та міських голів від партії “Слуга народу”.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Прожектор“.

У розданому гостям прес-релізі вказувалось, що в депутати міської ради Кропивницького від “зелених” балотуватимуться діючий депутат міськради Михайло Бєжан, підприємиця Анна Зарічна, перший заступник директора Департаменту надання адмінпослуг Антон Шевченко та пенсіонер Сергій Коса.

Напередодні заходу відбулась фотосесія – кандидати у обласну та міську раду фотографувались окремо. Так, у команді кандидатів у депутати міської ради Кропивницього опинився депутат райради від “Нашого краю” Сергій Андрєєв, який свого часу “засвітився” у гаражно-МАФовій афері на вулиці Вокзальній. Про це докладно писали колеги із видання “Без купюр“.

У розслідування журналістів йшлося про те, що земельні ділянки, котрі попередньо виділялися під будівництво гаражів людям з інвалідністю, потім використовувалися під МАФи. Записані вони на матір Сергія Андрєєва. Останнього досить часто можна було побачити в колі однопартійців з “Нашого краю”. 

Ми звернули увагу на те, що в прес-релізі прізвище С. Андрєєва було відсутнє, незважаючи на спільне фото з кандидатами у депутати міської ради.

За роз’ясненням звернулися до керівника обласного штабу “Слуги народу” Михайла Бєжана, який повідомив, що “рішення відносно Андрєєва ще не прийнятоЗгоди поки не дійшли”.

Остаточні списки будуть сформовані й подані 15 вересня. Згодом нардеп із Кропивницького Олександр Дануца  під час свого виступу зазначив наступне:

“У списку мають бути люди, які відповідатимуть не лише за себе, а й за Президента. Це дуже важливо”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *