Суспільство

Регіональний офіс водних ресурсів у Кіровоградській області (далі – РОВР) оголосив тендер на придбання нового автомобіля. Про це інформує “Прожектор” з посиланням на офіційний майданчик Prozorro – Zakupki.ua. РОВР у Кіровоградській області планує закупити за 600 тисяч гривень позашляховик KIA Sportage. “Автомобіль повинен бути новим (не раніше 2019 року випуску), технічно справним, укомплектованим матеріалами (деталі, запасні частини) такі, що не були вживані”, – ідеться, зокрема, у тендерній документації. Зазначимо, що Регіональний офіс водних ресурсів у Кіровоградській області є бюджетною неприбутковою організацією, яка належить до сфери управління центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства та гідротехнічної меліорації земель, управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів – Державного агентства водних ресурсів України. Тендер на придбання позашляховика має закінчитись через 12 діб.

Регіональний офіс водних ресурсів у Кіровоградській області (далі – РОВР) оголосив тендер на придбання нового автомобіля.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на офіційний майданчик Prozorro  – Zakupki.ua.

РОВР у Кіровоградській області планує закупити за 600 тисяч гривень позашляховик KIA Sportage.

“Автомобіль повинен бути новим (не раніше 2019 року випуску), технічно справним, укомплектованим матеріалами (деталі, запасні частини) такі, що не були вживані”, – ідеться, зокрема, у тендерній документації.

Зазначимо, що Регіональний офіс водних ресурсів у Кіровоградській області є бюджетною неприбутковою організацією, яка належить до сфери управління центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства та гідротехнічної меліорації земель, управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів – Державного агентства водних ресурсів України.

Тендер на придбання позашляховика має закінчитись через 9 діб.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *