Суспільство

Роботодавці Кіровоградщини зареєстрували понад 150 вакансій з наданням медичного страхування

Станом на 7 серпня, у центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 155 вакансій, у яких, серед умов соціальної сфери, роботодавці надають своїм працівникам медичне страхування. Більшість вакансій належить до сфери залізничного транспорту України. Про це повідомили у обласному центрі зайнятості.

Серед районів, де зареєстровані такі вакансії Бобринецький (5 вакансій), Гайворонський (1 вакансія), Голованівський (8 вакансій), Добровеличківський (5 вакансій), Долинський (10 вакансій), Знам’янський (88 вакансій), Маловисківський (1 вакансія), Олександрійський (1 вакансія), Олександрівський (1 вакансія), Петрівський (2 вакансії) та Устинівський (1 вакансія) райони Кіровоградщини.

Також мешканцям Кіровоградщини пропонують вакансії з наданням медичного страхування у Миколаївській (3 вакансії: водій автотранспортних засобів, оглядач-ремонтник вагонів, оглядач вагонів), Одеській (33 вакансії: монтер колії (31 од.) та бригадир на дільницях основного виробництва (2 од.) та Черкаській (4 вакансії: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-сантехнік та оглядач-ремонтник вагонів (2 од.) областях.

Медичне страхування надається роботодавцями за такими вакансіями: інженер-будівельник, вчитель-логопед, дизайнер меблів, гірник підземний, слюсар з ремонту гідротурбінного устаткування, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), вантажник, столяр, слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції та кондиціювання, електрогазозварник, формувальник машинного формування, машиніст дробильно-помельно-сортувальних механізмів, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, охоронник, машиніст електровоза, оглядач вагонів, молодша медична сестра (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.), енергодиспетчер, майстер виробничого навчання водінню. Заробітна плата у зареєстрованих вакансіях: від 4723 до 13572 грн.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *