КриміналСуспільство

На Кіровоградщині фальсифікували та продавали алкоголь: вилучено товару на 8,5 мільйонів гривень

На Кіровоградщині припинено діяльність групи осіб, які здійснювали незаконне зберігання з метою збуту, транспортування з цією метою та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спирту. З незаконного обігу вилучено підакцизної продукції  на загальну суму 8.5 млн грн. Про це повідомили у прокуратурі області.

Встановлено, що група розгорнула свою незаконну  діяльність із придбання, зберігання, розфасування та реалізації підакцизних товарів  на території Кіровоградської  та Черкаської областей.
 
Незважаючи на методи конспірації, діяльність спритних ділків вдалося викрити та припинити.
 
З метою встановлення осіб, які забезпечували безперебійне постачання алкогольними напоями Кіровоградщину правоохоронці навідались до сусідньої області.

Під час проведення  санкціонованих обшуків вилучено підакцизну продукцію на загальну суму майже вісім з половиною мільйонів гривень. Зокрема,  з незаконного обігу вилучено понад 29 тон незаконно виготовленого спирту3 тонни незаконно виготовлених алкогольних напоїв; 480 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців  вдалося  попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.

На даний час  триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо оголошення підозри причетним до скоєння цього кримінального правопорушення.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *