Суспільство

На весіллі у Кропивницькому, де виявили спалах сальмонельозу, були люди з Львова, Харкова та Полтави

На весіллі у кропивницькому кафе “Шинок”, де виявили спалах сальмонельозу, були люди зі Львова, Харкова та Полтави. Отруїлись 15 людей. Про це телефоном розповіла наречена Дар’я Ковтун, ідеться на сайті Суспільного.

Хворі перебувають на самолікуванні вдома консультуючись з лікарями, або в лікарнях у своїх містах. Вирішувати питання відшкодування компенсації, за словами нареченої, будуть після завершення лікування.

Сім хворих госпіталізували в Центральну лікарню Кропивницького в неділю, одну людину – два дні тому.

У пацієнтів патологія кишківника, кишково-шлункового тракту, у 6 людей виділена сальмонела, – говорить заступниця головного лікаря Центральної міської лікарні Оксана Кабанчук.

Лікарка каже, в лікарні хворі пробудуть десять днів.

Кафе “Шинок”, де отруїлись люди, сьогодні (16 липня – ред.) не працює. Ось що розповіла працівниця, назвати своє ім’я та прізвище не захотіла.

“Коментарі ми не будемо давати, доки не буде документів на руках, приписів, офіційних протоколів. Тоді нехай власник закладу і дає коментарі. Нам сказали зробити санітарний день і усунути деякі помилки. Я там не була, я не приймала ці замовлення, я зараз роблю санітарний день”.

За номером власника, який дала працівниця, впродовж дня не відповідають на дзвінки.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *