Суспільство

Близько сотні дітей з мікрорайону Новомиколаївка отримали подарунки від Олександра Крившенка

Сьогодні, 1 червня, у Кропивницькому (як і на території усієї країни) традиційно відзначається День захисту дітей.

У Кропивницькому щороку команда громадських активістів та депутатів організовували масштабні святкування в парку Козачий острів, проте цей рік вимушено став виключенням – через запроваджений карантинний режим.

Разом з тим, засновник ГО “Довіра та Турбота” Олександр Крившенко таки доставив подарунки для маленьких жителів мікрорайону Новомиколаївка (переважно багатодітним сім’ям) та їх батькам, про що повідомив на своїй персональній сторінці у мережі Facebook:

“Сьогоднішній день видався надзвичайно насиченим гарними подіями та емоціями. Я також із задоволенням долучився до цього світлого свята, привітавши маленьких жителів мікрорайону Новомиколаївка. Саме у такі моменти розумієш, що немає нічого кращого за дитячий сміх та щирі посмішки дітвори, адже подарунки самі до них завітали. Глибоко переконаний, що дорослим слід щодня пам’ятати: діти – це наше майбутнє, і саме від них буде залежати доля нашої країни. Щастя Вам, більше радісних емоцій, взаєморозуміння з батьками, нових звершень та перемог!”

За попередньою інформацією, близько 100 дітей з Новомиколаївки отримали дарунки.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *