Суспільство

На Кіровоградщині перші 22 підприємства отримають допомогу по частковому безробіттю

На Олександрійщині перші 22 підприємства отримають допомогу по частковому безробіттю. Про це повідомили у обласному центрі зайнятості.

На сьогодні обласним центром зайнятості прийнято 22 позитивних рішення щодо надання допомоги по частковому безробіттю роботодавцям Олександрійщини на період карантину.

«Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається центрами зайнятості, працівникам, у разі втрати ними частини заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням діяльності через проведення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби, за зверненням роботодавця із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, для її виплати працівникам. Право на звернення з метою отримання допомоги мають роботодавці – як юридичні особи, так і приватні підприємці», – розповіла директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Ірина Мукієнко.

 
 

Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається у разі сплати роботодавцем єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування протягом шести місяців, що передують даті зупинення діяльності.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *