КриміналСуспільство

Водій “BMW” у Кропивницькому ледь не спричинив ДТП (ВІДЕО)

В обласному центрі на перехресті вулиць Соборна та Комарова водій автомобіля BMW 320 ледь не спричинив ДТП. Про це повідомили у патрульній поліції.

За інформацією, водій, керуючи автомобілем BMW 320, ігноруючи заборонний сигнал світлофора, створив аварійну ситуацію та ледве не скоїв ДТП службовим автомобілем.

23-річний чоловік пояснив охоронцям порядку, що відволікся за кермом та не помітив як загорілося червоне світло.

За вчинене патрульні склали на керманича протокол за ч.4 ст.122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Створення аварійної обстановки

Чоловік, який проїхав на червоне світло, ледь не спричинив ДТП зі службовою автівкоюВодій, керуючи автомобілем BMW 320, ігноруючи заборонний сигнал світлофора, створив аварійну ситуацію та ледь не спричинив ДТП зі службовим автомобілем.Подія трапилася в обласному центрі на перехресті вулиць Соборна та Комарова.23-річний чоловік пояснив охоронцям порядку, що відволікся за кермом та не помітив як загорілося червоне світло.За вчинене патрульні склали на керманича протокол за ч.4 ст.122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП та вилучили посвідчення водія.Нагадуємо, що створення аварійної обстановки іншим учасникам дорожнього руху тягне за собою накладення штрафу у розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортним засобом на строк до одного року❗ #Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Geplaatst door Патрульна поліція Кіровоградської області op Maandag 3 februari 2020

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *