Політика

Секретар міськради Кропивницького назвав каденцію у ВР “нелегкою”

Сьогодні, 20 лютого, в Громадському офісі Кіровоградської ОДА відбулося обговорення проекту «Асоціації політичних наук», спрямованого на підвищення якості комунікації народних обранців з виборцями.

Про свій досвід парламентаризму у Верховній Раді розповів і колишній народний депутат України, а нині секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов. Останній, зокрема, запам’ятався скандалом з «тушками», коли він, обравшись до ВР, відмовився вступати у фракцію політсили, від якої обирався.

«12 грудня 2012 р. Олександр та Андрій Табалови відмовилися писати заяву про входження до складу парламентської фракції об’єднаної опозиції «Батьківщина». Про це заявив лідер на той момент Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк. При цьому сам Андрій Табалов до заяви Арсенія Яценюка ніколи публічно не заявляв про існування намірів начебто не вступати у фракцію «Батьківщина». Розгорівся скандал. Табалова назвали першими «тушками» нового скликання. Депутати від ВО «Свобода» у перший робочий день показово виштовхували Табалових із сесійної зали і звинувачували їх у намірах вступити в Партію Регіонів» – ідеться на сайті Вікіпедії.

«Каденція була нелегка. Вона була коротка. Робота в турборежимі зараз – це добре. Але головне якість, а не швидкість» – зазначив А. Табалов.

Андрій Табалов також розповів, що найбільше звернень від громадян до нього зверталися за матеріальною допомогою, а також перерахував усі свої здобутки як нардепа.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *