Суспільство

Заступник начальника виправної колонії Кропивницького захворів на коронавірус

Серед персоналу установ виконання покарань Південного регіону перший випадок зараження коронавірусом виявлено в Кропивницькому.

Про це повідомляє пресслужба Південного міжрегіонального управління виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

Один із заступників начальника державної установи «Кропивницька виправна колонія (№6)» з 16 квітня перебував на лікарняному з температурою. 21 квітня співробітника направили до центральної міської лікарні, де йому поставили діагноз – двостороннє запалення легенів. 22 квітня тест на коронавірус «COVID-19» показав позитивний результат.

Встановлено 21 особу, яка контактувала з хворим. 9 працівників установи вже здали тести на «COVID-19», які показали негативний результат. Результатів ще 12 інших поки що немає. Відповідні тести пройшли і рідні працівника.

В усіх службових кабінетах та інших приміщеннях загального користування проведено додаткову дезінфекцію, повідомляють у пресслужбі.

Медичну частину установи забезпечено необхідними лікарськими засобами, витратними матеріалами з відбору проб для проведення лабораторних досліджень, дезінфекційними засобами та засобами індивідуального захисту.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *