Суспільство

Майже 200 тисяч гривень отримає готель “Турист” з міського бюджету

На офіційному сайті міської ради Кропивницького з’явився проект рішення щодо виділення коштів з резервного фонду бюджету міста управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Останнє має відшкодування фактичні витрати на проживання осіб у обсервації (ізоляції) в готелі «Турист» ПрАТ «Кіровоградтурист».

Ідеться про 192 780 гривень.

Разом з тим, пропонується затвердити Порядок відшкодування, у якому зазначається, зокрема, наступне:

Граничний розмір відшкодування у розрахунку на одну особу не може перевищувати 510 гривень на добу згідно з наданою готелем «Турист» ПрАТ «Кіровоградтурист» калькуляцією витрат, пов’язаних із проживанням осіб, які направляються на обов’язкову обсервацію (ізоляцію), та затвердженою протокольним рішенням позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 квітня 2020 року № 10.

Фактично понесені Готелем витрати, пов’язані з проживанням осіб, які перевищують вищезазначений граничний розмір, можуть бути відшкодовані за рахунок власних коштів осіб та з інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством”.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Міської ради міста Кропивницького натомість укладає договір з Готелем на відшкодування фактичної вартості проживання осіб; перераховує кошти Готелю згідно з наданими розрахунковими документами; узагальнює дані розрахункових документів Готелю щодо фактично понесених ними витрат у зв’язку з тимчасовим проживанням осіб та здійснює контроль за використанням коштів та надає звітність відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, спочатку в готелі “Турист” не було дезінфекторів, але міськрада згодом забезпечила готель усіма необхідними засобами.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *