Суспільство

ГО “Довіра та Турбота” продовжує вчиняти протиепідемічні заходи на мікрорайонах Кропивницького

Сьогодні, 8 квітня, на вулиці Василя Нікітіна, 21-Б за ініціативи Віктора Згами та колективу громадської організації “Довіра та Турбота” були проведені протиепідемічні заходи.

Вже традиційно активісти організували роботу з дезінфекції під’їздів багатоквартирного будинку й забезпечили жителів вулиці В. Нікітіна захисними масками.

“Світ зараз стоїть перед великими викликами, адже в зоні ризику перебувають людські життя. Не маємо права недооцінювати ситуацію, що склалася навколо пандемії COVID-19. Саме тому було вирішено провести дезінфекцію не тільки у під’їздах, а і на зупинках громадського транспорту, на дитячих майданчиках, прибудинкових лавках. Зараз ми закупили захисні маски, які роздаємо людям. Від мешканців міста надходить багато прохань та звернень – намагаємось реагувати максимально швидко й дієво. ГО “Довіра та Турбота” і надалі працюватиме в цьому ж напрямку”, – розповів Віктор Згама.

Сьогодні активісти ГО “Довіра та Турбота” здійснили дезінфекцію ґанків, вхідних дверей, дверних ручок, підлоги, сходинок та стін під’їздів.

Необхідними засобами робітників забезпечив В. Згама.

Загалом же громадська організація “Довіра та Турбота” продезінфікувала 800 поверхів будинків, майже 60 зупинок та 27 дитмайданчиків

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *