Суспільство

Кіровоградська область: де отримати водійські права та номерні знаки під час карантину

Кропивницький сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України визначили єдиним з п’яти у Кіровоградській області, який може надавати послуги з отримання посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів під час карантину. Про це  розповіла головна спеціалістка сервісного центру Оксана Данильченко, ідеться на сайті Суспільного. Інші послуги сервісний центр надаватиме після закінчення карантину.

За словами Оксани Данильченко, заходити в сервісний центр відвідувачам дозволяють тільки в захисних масках та гумових рукавицях: ”Кожні дві години проводять дезінфекцію приміщення. Працюємо у захисних масках та рукавичках. Біля входу стоїть дезінфікуючий засіб для обробки рук”.

Житель Помічної Добровеличківського району Олександр Горбенко приїхав у Кропивницький зареєструвати мотоцикл: ”Подав заявку в електронному вигляді, відправив копію своїх документів. Зателефонували, сказали, що можна з’явитися на реєстрацію. Приїхав отримати свої папери і номерні знаки”.

Кіровоградська область: де отримати водійські права та номерні знаки під час карантину

 

Як реєструють транспортний засіб, розказала адміністраторка сервісного центру Олена Рекечинська:

”Ми обробляємо заявку, дивимося, чи всі документи в порядку, телефонуємо клієнту, призначаємо час. Він приходить з оригіналами документів, ми – реєструємо”.

Ще одна послуга, яку надають у центрі під час карантину – це відновлення та обмін водійського посвідчення.

За словами Оксани Данильченко, це можна зробити онлайн – в особистому електронному кабінеті водія – у наступних випадках: зміна особистих даних, зміна при пошкодженні, втрата, викрадення, заміна після закінчення дворічного терміну:

 ”Виписане посвідчення водія автоматично з’являється у додатку ”Дія”. Процес обміну посвідчення через електронний кабінет водія триває від одного до трьох днів”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *