Суспільство

Тимчасові пункти прийому хворих на коронавірус облаштували на Кіровоградщині

На Кіровоградщині на базі лікарень «першої» хвилі облаштували тимчасові пункти прийому та сортування хворих на COVID-19. Вони розміщені на території Центральної міської лікарні в Кропивницькому, Кіровоградської обласної лікарні, Центральної міської лікарні в Олександрії, Добровеличківської ЦРЛ і Маловисківської ЦРЛ.

Про це повідомив вчора, 29 березня, голова ОДА Андрій Балонь.

«На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби, Віктора Ляшка структурні підрозділи територіальних органів ДСНС України та Нацполіції України розгорнули тимчасові пункти прийому та сортування хворих на території закладів охорони здоров’я «першої» хвилі. У наметах чергуватимуть медики, які будуть обстежувати громадян, у разі необхідності проводити експрес-тести й вирішувати питання госпіталізації», – повідомив Андрій Балонь.

Нагадаємо: на Кіровоградщині зареєстрували чотири випадки захворювання на коронавірус. Три з них зафіксовані у Кропивницькому, один – у Долинському районі. Для мінімізації ризиків діагностику експрес-тестами проведуть усім хворим, які госпіталізовані з пневмонією. Також мобільні групи продовжують обстежувати самоізольованих, які нещодавно повернулись з-за кордону й могли ймовірно контактувати з хворими.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *