Суспільство

Кропивницький: у чоловіка на работі живе шість котів

Шість котів живуть на роботі у кропивничанина Володимира Нагорного. Чоловік працює реставратором антикварних меблів у майстерні. Опікується бездомними котами шістнадцять років. Йому їх приносять, підкидують або тварини приходять самі, ідеться на сайті Суспільного.

Всього у майстерні живуть п’ять кішок та один кіт. Найстаршій – двадцять років, у майстерні живе вісім. За словами Володимира Нагорного, з котами на роботі проводить не менше десяти годин:

”Буває і важко. Після їх втручання доводиться ту чи іншу роботу переробляти. А буває і навпаки – покращується настрій, коли вони ведуть себе по-чудернацьки і не залишають слідів від лап та хвостів на предметах реставрації. Буває, навіть, хочеться погратися з ними, і тоді вже робота відходить на другий план”.

Для котів чоловік купує корм, кров’янку та варить каші. Розповів, що не рахує, скільки грошей витрачає. Бездомних котів годує тричі на день.

”Готую їжу для котів, які живуть на дворі. Я їх вважаю своїми, хоча у них є господарі, які їх теж люблять. Але не зайвим буде і самому їх погодувати. Я люблю кішок. Це моя слабкість, мої сентименти. Скільки я себе пам’ятаю, завжди був з котами. В мене є фотографія, де я тільки вчився ходити, а біля мене мама і кіт. Я котів лікую, коли підбираю. Люблю їх і все”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *