Суспільство

На період карантину в Кропивницькому вчителі працюватимуть зі школярами онлайн

Вчителі працюватимуть з школярами on line, а приміщення освітніх закладів посилено охоронятимуть – завдання Андрія Райковича на час карантину, ідеться на сторінці міської ради.

Сьогодні, 16 березня, під час засідання щопонеділкової апаратної наради Андрій Райкович прокоментував запровадження карантину в місті. Нині не лише Україна, а практично увесь світ переживає цей непростий період. Тож нині головне завдання для всіх – чітко дотримуватись вимог і правил санітарної безпеки, переконаний Андрій Райкович.

– Має бути максимум корисної і фахової інформації. І не піддаватися панічним слухам. І тоді ми подолаємо разом цю неприємну ситуацію, – наголосив міський голова. – Ще на початку карантинного періоду я звертався до роботодавців – поставитися з розумінням до батьків, які не мають змоги комусь віддати або пеерпоручити виховання діток, щоб вони певним чином змінили графіки роботи, зі збереженням заробітної платні. це непросто, але важливо.

Сьогодні Андрій Райкович акцентував на необхідності систематичного систематичного спілкування вчителів в режимі on line з учнями, особливо з тими, хто має здавати ЗНО, з випускниками. Адже робота з учителем – це продуктивне і правильне проведення позачергових канікул. Окремо Андрій Райкович наголосив увагу гуманітарного блоку стосовно схоронності приміщень.

– Зберегти майно шкіл і садочків – обов’язок керівників і всього колективу. Ми повинні зробити все, щоб унеможливити крадіжки в наших закладах. Такж треба врегулювати опалення. Де є автономки, ключити на мінімальне споживання тепла, і підтримувтаи температуру, – поставив завдання очільник міста.

Очільник міста звернувся до патрульної поліції з проханням посилити увагу до кожного освітнього закладу у нічний час, а також допомогти пильнувати карантинні заходи по всьому місту. Кінотеатри, великі торгівельні мережі, заклади громадського харчування, спортивні, розважальні заклади – скрізь адміністрації мають дотримуватись вимог карантину.

– Ми повинні бути послідовними, всі мають дтримуватись карантину, – наголосив міський голова. – Це адміністративне правопорушення.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *