Суспільство

Кіровоградщина: перекрито рух транспорту через ремонт мосту

Ремонт шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, що поблизу станції Канатово, розпочато. Про це повідомили в службі автомобільних доріг області.

Підрядна організація ТОВ «Мостобудівельний загін 112» виконає комплекс робіт, який доведе шляхопровід до сучасних стандартів.

Ремонтуватимуть його в рамках експлуатаційного утримання. У ході ремонту проведуть  фрезерування старого покриття,  відновлення пошкоджених поверхонь опор та балок прогонової будови ремонтними сумішами,  влаштування монолітної плити, гідроізоляції,  перевлаштування перехідних плит, заміну тротуарних блоків з обох боків по всій протяжності (45,4 м), перильного огородження, колесовідбою та влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття. Крім того, частково буде відновлено укріплення конусів монолітним бетоном.

Орієнтовно, комплекс активних робіт триватиме від двох до трьох місяців.

На час проведення ремонту рух транспорту буде організовано через Олександрівку, по дорогах Н-14 та Н-01. Крім того, відкритою залишається і мережа місцевих доріг, якими теж можна здійснити об’їзд.

Договірна вартість ремонту шляхопроводу складає 10 млн 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, цьогоріч завдання номер один для Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області – ремонт дороги на Кривий Ріг.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *