Суспільство

Кропивницький: через негоду пошкоджено дахи шести будинків та звалено більше десятка дерев

Негода додала комунальним підприємствам Кропивницького додаткової роботи. Комунальники обласного центру провели оперативне обстеження об’єктів, які перебувають на їхньому балансі, щоб визначити ступінь руйнівної сили стихії і обсяги робіт по ліквідації наслідків дії штормового вітру, ідеться на сайті міськради.

Як повідомили в головному управлінні ЖКГ міської ради, станом на 16.30 понеділка, 24 лютого, встановлено пошкодження дахів двох зупинок громадського транспорту по вулиці Острівській, 1 та по вулиці Великій Перспективній, біля готелю “Київ”.

У зв’язку із негодою у Кропивницькому не працюють п’ять світлофорних об’єктів: на розі вулиць Вокзальної та Тельнова, Яновського та Куроп’ятникова, вулиці Бобринецький шлях та площі Кавказькій, вулиць Родимцева та Жуковського, Великої Перспективної — площі Соборної.

Шквальний вітер пошкодив у місті чотирнадцять дерев за адресами: вулиці Шевченка 3-6, Велика Перспективна, 9, Гагаріна, 9, Є.Маланюка, 1, Волкова, 20, к. 1, Бєляєва, 9.

Працівники комунальних підприємств оперативно прибирали і вивозили повалені зелені насадження з проїжджих частин, тротуарів і прибудинкових територій: вулиці Короленка, 40, Пацаєва, 8, к.3, сквер Солдатський, парк “Ковалівський”, Фортечні вали, Сквер захисників правопорядку, Чорновола, 50-а, Попова, 9, к.1.

Крім того, ураган пошкодив покрівлі на шести житлових будинках по вулиці Тельнова, 3, к. 3, Вокзальна, 66-а, Добровольського, 18, Солдатська, 2/7, Варшавська, 90 та по провулку Училищний, 8. Виявлено і факти пошкодження плитки на фасадах двох будинків по вул. Андріївській, 10-а та 16.

До ремонту світлофорних об’єктів і дахів комунальники приступлять по завершенні дії штормового попередження. Обстеження території міста триває, для оперативності ліквідації наслідків негоди кропивничани можуть повідомляти про руйнування і полоси зелених насаджень і об’єктів інфраструктури на «гарячу лінію» міського голови Андрія Райковича.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *