Суспільство

Кропивничанка, на яку впало дерево, перебуває в обласній лікарні (ВІДЕО)

53 річна кропивничанка, на яку впало дерево на вулиці Чорновола у Кропивницькому, перебуває в обласній лікарні. Вона при свідомості, але перебуває в шоковому стані, а отримана нею травма оцінюється лікарями як важка.

Про це розповів завідувач травматологічного відділення Андрій Семенович, ідеться на сайті Суспільного.

За словами заступника начальника оперативно-координаційного центру управління служби з надзвичайних ситуацій в області Володимира Проценка, інформацію про падіння дерева рятувальники отримали о 12:56. Під час падіння дерево пошкодило машину, припарковану на узбіччі.

”Відразу повідомили відділ ДПРЧ та швидку допомогу. Встановили, що жінка отримала травми. Допомогли транспортувати її до машини швидкої допомоги, а далі – допомагаємо прибрати дерево з проїзної частини”, – сказав він.

Завідувач сектору цивільного захисту населення міськради Олександр Безеда розповів, що після роботи рятувальників тут мають прибрати працівники комунальних служб.

Травмована жінка перебуває у травматологічному відділенні обласної лікарні – розповів завідувач відділення Андрій Семенович: ”Хвора – у стресовому стані, психологічно збудженому. Ми, як лікарі, не рекомендуємо з нею спілкуватися. Біля неї донька. Травмована у свідомості, травма тяжка. Ураження нижньої кінцівки, перелом, забої волосистої частини голови й інших ділянок. Хвору обстежують, надають допомогу згідно діагнозу, робитимуть операцію”.

За словами лікаря, травмована пробуде в лікарні щонайменше чотири місяці.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *