Суспільство

Чотири магазини на Кіровоградщині тимчасово закрили через порушення карантинних заходів

Чотири торговельні заклади в Благовіщенському районі тимчасово припинили свою роботу через порушення протиепідемічних заходів. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі в області.

Представники Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполіції Кіровоградщини у складі робочих груп продовжують здійснювати рейдові перевірки об’єктів торгівлі та надання послуг щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів.

Так, під час повторних обстежень у чотирьох магазинах, що реалізують харчову продукцію в Благовіщенському районі, встановили порушення протиепідемічних заходів, які не усувалися, а саме:

– працівники не забезпечені достатньою кількістю засобів індивідуального захисту (масок, рукавичок);
– відсутні умови для миття рук працівників;
– використовуються антисептики власного виробництва (без маркування, не зазначений склад, відсутні супровідні документи);
– не витримується дистанція між покупцями.

Враховуючи те, що порушення в закладах фіксувалися неодноразово, на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Благовіщенському районі прийняли рішення про закриття чотирьох об’єктів до усунення порушень.

Всього з 19 березня поточного року робочі групи обстежили 4149 об’єктів. Перевірки щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів тривають.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *