ПолітикаСуспільство

У Гончарука “розібралися” з платіжками жительки Кіровоградщини, якій депутат Брагар радив продати собаку для оплати послуг ЖКГ

У п’ятницю президент доручив уряду розібратися з конкретним питанням Любові з Кіровоградської області, стосовно якої один з депутатів “Слуги народу” допустив необачне висловлювання

Уряд розібрався з платіжками жительки Кіровоградської області, якій депутат від “Слуги народу” Євген Брагар порадив продати собаку, щоб оплатити комунальні послуги. Про це повідомила заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів в ефірі “Свобода слова” на ICTV.

“Сьогодні ми отримали інформацію про платіжки, які платить це домогосподарство, ця сім’я за комунальні послуги та субсидії, які вона отримує. За інформацією, яку надав уряд, ця сім’я вже з початку опалювального сезону отримала монетизовану субсидію в розмірі трохи більше ніж 3 тис. 500 гривень, що в середньому дозволило цій родині платити не більше ніж 300-350 грн в місяць за комунальні послуги”, – зазначила Ковалів.

За її словами, ще в п’ятницю президент доручив уряду розібратися з конкретним питанням Любові з Кіровоградської області, стосовно якої один з депутатів “Слуги народу” зробив необачне висловлювання.

Ковалів вважає, що на прикладі цієї жінки можна побачити, як субсидія дозволяє економити кошти і витрачати на комунальні послуги лише 300-350 грн.

Нагадаємо, нардеп від “Слуги народу” Євген Брагар в ефірі програми “Голос народу” на каналі “112” порадив пенсіонерці продати собаку, щоб розрахуватися за комунальні послуги.

Після скандалу в соцмережах керівництво фракції “Слуги народу” заявило, що не підтримує позицію Брагара щодо оплати комунальних послуг пенсіонерами і просить вибачення за його слова. 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *