Суспільство

Банк сплатив кошти на розвиток інфраструктури Кропивницького внаслідок втручання прокуратури

Кіровоградська місцева прокуратура під час реалізації повноважень в порядку ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», в сфері раціонального та ефективного залучення на договірних засадах коштів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, розташованих на території міста, на будівництво, розширення, ремонт і утримання на пайових засадах об`єктів соціальної і виробничої інфраструктури міста Кропивницького виявила факт не сплати філією державного банку коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Кропивницького у сумі 133 тис грн.

Обласне управління одного із банків протягом 2019 – 2020 років прово дило реконструкцію приміщення з улаштуванням зони обслуговування преміум-клієнтів. Вказаний об’єкт було прийнято в експлуатацію у березні поточного року. Згідно із затвердженою проектно-кошторисною документацією та розрахунком банківська установа взяла на себе зобов’язання сплатити кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста Кропивницького в повному обсязі ще до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію.

Однак, взяті на себе зобов’язання, щодо сплатити пайового внеску, у сумі 133 тис грн банк, протягом восьми місяців, так і не виконав. І лише після втручання органів прокуратури кошти в місцевий бюджет були сплачені у повному обсязі.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *