Суспільство

У Кропивницькому понад 300 будинків залишилися без теплопостачання

Причиною відключення теплопостачання стали ремонтні роботи по заміні ділянки трубопроводу опалення по проспекту Університетському. Вранці роботу Південно-західної котельні призупинили.

Як повідомили у прес-службі міської ради, у процесі експлуатації було виявлено потенційно небезпечну ділянку магістрального трубопроводу діаметром 600 мм на відрізку між ТК-13 і ТК-14 по проспекту Університетському. 

 З метою недопущення неконтрольованого можливого аварійного руйнування труб у цьому місці, сьогодні, 14 грудня, о 9.30 в плановому режимі була зупинена робота Південно-західної котельні та розпочаті ремонтні роботи на зазначеній ділянці трубопроводу, – повідомив директор підприємства Олександр Чельник.

Олександр Чельник назвав об’єми робіт: демонтаж близько 12 метрів аварійного трубопроводу та його заміна. Очікуваний час ведення робіт – 8 годин. Про час завершення робіт буде повідомлено додатково.

У зв’язку із проведенням заміни трубопроводу, тимчасово відключено від теплопостачання 312 житлових будинків, 8 дошкільних навчальних закладів, 5 шкіл та 6 закладів охорони здоров’я.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *