Суспільство

Частина Кропивницького залишиться без води

Частина Кропивницького тимчасово буде відключена від централізованого водопостачання.

За повідомленням обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» у зв’язку з проведенням робіт з заміни запірної арматури по вул. Семена Тютюшкіна 17 грудня з 9 до 21 години буде відключене водопостачання житлових будинків приватного сектора в мікрорайоні Новомиколаївка.

До того ж продовжуються роботи з реконструкції водопровідної насосної станції по вул. Полтавській, отож 18 грудня з 09 до 21 години буде відсутнє відопостачання житлових будинків № № 22, 24 (корпус 1, 2), 28 (корпус 1, 2), 30, 32.

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області рекомендує керівникам підприємств, установ, організацій та населенню звернути увагу на необхідність зробити запас води.

Особливо це стосується лікувально-профілактичних, дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, закладів соціальної сфери, що знаходяться на зазначеній території. Нагадуємо, що після відновлення водопостачання воду слід спустити протягом десяти хвилин під максимальним натиском до нормалізації її органолептичних показників (запах, смак і присмак, забарвленість, каламутність).

Для пиття використовувати воду лише кип’ячену або профільтровану.
На час припинення водопостачання вода буде підвозитися споживачам автоцистерною: для установ – з 9 до 17 години, для населення – з 17 до 21 години.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *