Політика

Міськрада Кропивницького перевірить ділянку, до якої має відношення колишній нардеп

На необхідності інвентиризації земельних ділянок у центрі Кропивницького сьогодні, 9 грудня, на апаратній нараді наголошував міський голова Андрій Райкович. Окрему увагу приділили земельній ділянці, яка перебуває в оренді фірми, що пов’язана із екс-нардепом Станіславом Березкіним.

Земля в центрі міста перебуває у захаращеному стані, а відтак міська рада має намір, імовірно, провести діалог з її орендарем. Проте на сайті міськради вже опубліковано документ, яким пропонується передати майже три з половиною тисяч квадратних метрів у самому центрі Кропивницького  в оренду для розміщення адміністративного приміщення компанії ТОВ “Зартех”.

Зареєстрована фірма лише 9 місяців тому. Власником значиться Сергій Козовий. 

 

Згідно інформації Громадського руху ЧЕСНО, ця ж особа була помічником Станіслава Березкіна, коли той працював у Верховній Раді України.

Також Сергій Козовой очоює ТОВ «Альтафор». Вказана фірма входить в групу компаній «Грінстоун». Остання сформована на активах “Креативу” – власності родини Березкіних, котра потрапила в епіцентр корупційного скандалу

Нагадаємо, Станіславу Березкіну було оголошено підозру в заволодінні 20 мільйонів доларів “Ощадбанку”. Слідство вважає, що група компаній «Креатив» незаконно отримали кредитування у вказаного банку. Згодом кошти ніби вивели. 

Тепер ділянку в центрі Кропивницького хочуть переписати на компанію екс-помічника Станіслава Березкіна.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *