Суспільство

Жінка з Кропивницького району хоче забрати 8 дітей, які вчора вилучили правоохоронці

Мати восьми дітей з села Осикувате Крoпивницькoго райoну, які два з половиною тижні жили самі в холодній хаті та без їжі, забере їх, коли покращить житлові умови, ідеться у відеосюжеті Суспільного.

Про це вона розповіла Ірині Потеряйко – завідувачці відділення лікарні, де зараз перебувають діти. Лікарка розповіла, що жінка пів години спілкувалась з дітьми. Журналісти телефонували матері дітей, на дзвінки вона не відповідає.

Нагадаємо, вчора правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків самостійно, без батьків, перебувають діти.На місце пригоди негайно виїхали працівники ювенальної превенції. У результаті перевірки, факт знайшов своє підтвердження. У будинку, який розташовано в селі Осикувате Кропивницького району, поліцейські побачили 8 неповнолітніх. Двом найменшим малюкам – від року і до трьох, їх брати та сестри старші – від 6 і до 15 років. Під час огляду житлово-побутових умов на місці з’ясувалося, що діти більше двох тижнів перебували у холодному неопалюваному будинку самі. У помешканні не було їжі. Старші доглядали за молодшими, підтримували один одного як могли. Враховуючи ситуацію, працівниками поліції було запрошено на місце працівників служби у справах дітей та прийнято рішення про вилучення неповнолітніх із неблагополучної родини. Нині діти перебувають в одному з лікувальних закладів області, де проходять медичне обстеження. У подальшому місце їх подальшого проживання вирішуватимуть відповідні служби.

ВІДЕО:

Мати восьми дітей з села Осикувате Крoпивницькoго райoну, які два з половиною тижні жили самі в холодній хаті та без їжі

Мати восьми дітей з села Осикувате Крoпивницькoго райoну, які два з половиною тижні жили самі в холодній хаті та без їжі, забере їх, коли покращить житлові умови. Про це вона розповіла Ірині Потеряйко – завідувачці відділення лікарні, де зараз перебувають діти. Лікарка розповіла, що жінка пів години спілкувалась з дітьми. Журналісти Суспільного телефонували матері дітей, на дзвінки вона не відповідає.

Geplaatst door UA: Кропивницький op Donderdag 7 november 2019

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *