ПолітикаСуспільство

Центральний РАЦС у Кропивницькому може “переїхати” в приміщення юстиції

Про це на своїй персональній сторінці у мережі Facebook повідомив народний депутат України з Кропивницького Олександр Дануца.

Нардеп повідомив, що провів зустріч із начальником Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області  (яке вже ліквідували) Вадимом Гуцулом. За задумом Дануци, відділення центрального РАЦСу може розміститися в будівлі юстиції. 

Вадим Гуцул з цього приводу написав наступне:

“Пророкую весільний бум, адже сучасному відділу ДРАЦС у Кропивницькому бути! Це питання минулого тижня просто сколихнуло інформпростір, тож сьогодні зустрівся з нардепом Олександром Дануцою, щоб обговорити деталі. Нагадаю, що Олександр озвучив свій задум розташувати відділ ДРАЦС у будівлі, де зараз знаходиться управління юстиції Кіровоградщини. Особисто провів йому екскурсію приміщенням і показав прилеглу територію. Оцінивши нюанси планування, Олександр погодився зі мною, що у цій будівлі облаштувати місце для проведення урочистих подій неможливо, адже там просто немає для цього простору. Зате є вдосталь місця на подвір’ї поряд, тож він підтримав мою ідею створити окрему обрядову залу для урочистостей, якій не буде аналогів в Україні, із унікальним скляним куполом. Є плани також облаштувати та модернізувати сквер біля театру, про що я неодноразово говорив. Уявіть тільки собі, який ідеальний архітектурний ансамбль зв’явився б у центрі міста!”

Тепер Олександр Дануца має ініціювати з цього приводу зустріч з міським головою Андрієм Райковичем.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *