Суспільство

Підлітки, які жорстоко побили кропивницького школяра, імовірно були п’яні

Про це сьогодні, 1 листопада, на прес-конференції розповіла Наталія Бірзул – мати постраждалого у бійці на початку лютого цього року молодого поета-школяра Дениса Бірзула. 

Нагадаємо, тоді біля краєзнавчого музею, в районі “Пантер”, 15 підлітків жорстоко побили Дениса та його друзів без жодної на те причини. Тоді подія набула неабиякого резонансу в ЗМІ, а міський голова закликав якнайшвидше розібратися у ситуації правоохоронні органи. Втім, пройшло 9 місяців, а слідство досі триває. Підозру оголосили лише 4 особам з 15-ти. 

Наталія Бірзул також додала запис із камер відеоспостереження одного із продовольчих магазинів – редакція “Моє Місто” має у розпорядженні це відео. На ньому чітко видно, що нападники перед інцидентом купували алкогольні напої. На підставі чого підліткам реалізували алкогольні напої незрозуміло. Адвокат потерпілого зазначив, що ліцензія у магазина, скоріш за все, не відібрана. 

Натомість мати Дениса Бірзула, який три тижні лежав у лікарні, запевняє: один із нападників перебував у важкому стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці отримали відеозапис лише після 4,5 місяці після події. Вказану особу оформили у справі як свідка. 

Варто зауважити, що за словами Наталії Бірзул, батько одного із нападників заздалегідь знав про рішення прокурора.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *