Кримінал

На Кіровоградщині судитимуть жінку за вбивство співмешканця

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно жінки за фактом умисного вбивства співмешканця (п.4 ч.2 ст. 115 КК України).

Обставини справи: Подія мала місце у с. Велика Северинка, 19 лютого 2021 року. Між 35-річною жінкою та її 54-річним співмешканцем виник черговий побутовий конфлікт. У розпал сварки жінка взяла до рук сокиру й нанесла співмешканцю обухом сокири більше десяти ударів в область голови. Окривавленено, але ще живого чоловіка, перетягнула до погреба, де залишила помирати.

Слідчим вона пояснила, що терпіла від співмешканця систематичні приниження та моральні знущання. За результатами проведеної експертизи обвинувачену визнано осудною. Наразі обвинувальний акт скеровано до Кіровоградського районного суду. За убивство, скоєне з особливою жорстокістю, жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *