Суспільство

У Кропивницькому біля “Маркетопту” хочуть віддати землю під торгівлю

Відповідний проект рішення опублікований офіційному сайті міської ради. Документом пропонується  включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів на право оренди на земельних торгах у формі аукціону ділянку орієнтовною площею 0,0139 га по вул. Євгена Тельнова (біля магазину «Мініма») для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі.

Про затвердження яких саме 139 квадртаних метрів іде мова, у проекті рішення не уточнюється. Так само, як і про термін передачі землі в оренду.

Зауважимо, що торговий павільйон “Мініма” знаходиться поруч із зупинкою громадського транспорту вже декілька років. Трохи вище – новозбудований магазин “Маркетопт”, який облаштували в приміщенні колишнього кінотеатру “Ятрань”.

Біля “Мініми” також розташовується цілодобове кафе “Кактус”.

Проектом рішення передбачається надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Тельнова, а відтак, імовірно йдеться про проведення земельних торгів щодо землі, де ще не збудовано комерційний об’єкт.

Редакція направить відповідний запит в управління земельних відносин міської ради Кропивницького, щоб отримати уточнюючу інформацію.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *