Суспільство

У Кропивницькому урочисто відзначили День захисника України (ФОТО)

12 жовтня у парку Козачий острів відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня козацтва.

Кропивницьких військовослужбовців нагороджували почесними грамотами, а на містян чекала насичена розважальна програма: по всьому периметру парка було встановлено чимало різноманітних локацій, а організатори святкування подбали про розмаїття цікавих конкурсів та подарунків. 

Захід відбувся завдяки зусиллям усієї міської партійної організації ВО “Батьківщина”, зокрема, депутата міськради Олександра Цертія та громадського діяча Олександра Крившенка. 

“Маємо шанувати наших захисників і робити все можливе для безпечного й максимально комфортного життя наших дітей та молоді. Приємно, що на свято завітало чимало кропивничан. А нам, сподіваюсь, вдалося створити гарну й невимушену атмосферу. Ще раз хочу подякувати всім українським військовослужбовцям за їхню ризиковану, втім неймовірно важливу місію, яку вони несуть, боронячи рідну землю”, – зазначив Олександр Крившенко. 

А Олександр Цертій звернувся до присутніх із наступними словами:

“Дорогі захисники, справжні патріоти України! Сьогоднішнє свято – для вас! Вже третій рік поспіль у знак поваги і вдячності учасникам бойових дій в зоні АТО/ООС тисячі містян збираються на «Козачому острові». Я дякую усім гостям за те, що завітали на свято! Дякую команді депутатів ВО «Батьківщина» та громадських діячів за злагоджену співпрацю та всім тим, хто працював на локаціях. Мирного неба над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! Разом ми зможемо більше!”

Святкування тривало декілька годин – гостей пригощали смачним кулішем, на них чекали виступи музичних і танцювальних колективів, різномантні конкурси, ігри та подарунки. 

БІЛЬШЕ ФОТО:

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *